Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Sinds 2015 is Martin Vos eigen ondernemer geworden en realiseert opdrachten van A tot Z met één aanspreekpunt. Hierin heeft Martin al veel tevreden klanten geholpen en veel nieuwe klanten mogen ontvangen. Per 1 Maart 2023 start Martin MetMart samen met zijn vrouw Miranda. Hiermee willen wij lokaal en regionaal onze klanten kenbaar gaan helpen. 

Hoge kwaliteit

Betrouwbaarheid

Eerlijke prijs

15 jaar ervaring

Ons verhaal

Sinds 2015 is Martin Vos eigen ondernemer geworden en realiseert opdrachten van A tot Z

Wat doen wij ?

Al onze opdrachten worden door Martin begeleidt en gemonteerd. Van houtkachel tot rookkanaal en van veranda tot woonkamerrenovatie. Wij werken met gerenormeerde merken omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij leveren en monteren interieurbouw en styling op maat en renoveren uw badkamer of toilet naar wens. Samen met onze groothandels ontzorgen wij u volledig.

Waarom doen wij dit?

Metmart is onstaan omdat ik het complete pakket wil bieden om van u huis een thuis te maken. Dit doe ik met veel kennis en vakmanschap en maken we van elke klus een maatwerkopdracht. Ik sta voor betrouwbaarheid, vakkundig, kwaliteit en afspraak is afspraak. Ik kom graag met u in contact.

Jaar ervaring

Renovaties

Leveringen

Installaties

Wat wij doen

Levering, Installatie & Renovaties 

Levering

Wij leveren en installeren enkel onze eigen merken haarden en kachels. Van inbouw tot inzet haarden en van vrijstaande toestellen tot volledige interieurwanden met geïntrigeerde haard.

Installatie

Wij installeren enkel onze eigen rookkanalen en flexibele doorvoeren. Hierin werken we met merken zoals; Spartherm, Dik geurts, Barbas, Faber, Element4, Charlton en Jenrick en nog diverse merken.

Renovaties

Voor renovatie van woning, badkamer of toilet werken we ook met de juiste merken en staat kwaliteit boven aan. Veranda’s en buitenverblijven kunnen we in diverse houtsoorten bouwen.

Project Amersfoort

Scheidingswand gerealiseerd door middel van een doorkijkhaard met installatie.

Project Zeewolde

Vrijstaande houtkachel met nieuw dubbelwandig rookkanaal geïnstalleerd.

Project Nijkerk

Hout gestookte liftdeurhaard met dubbelwandig rookkanaal geïnstalleerd.

Stuur ons een bericht

Vul hieronder jouw vraag in en wij nemen snel contact met je op.

× Heb je een vraag?